Snömonster!

När jag såg dessa papper ifrån Crate paper så ville jag genast göra en LO med vintermotiv. Sedan hade jag fotot på min systerson och stämpeln från Bam Pop och då föll allting på plats och detta blev resultatet.

Snömonster!
Har även denna gång använt Glimmer Mist på blommorna och jag må säga att jag är fast i Glimmer-träsket. :)



[Papper:  * Bazill, *Crate Paper - Sweet branch collection - Splendid & Blossom  Blommor: * Reprint - Blue Stämpel: Bam pop - ABC - M Brads:  * Making memories - chrystal brads QK: * Photocorner, * Snowdays Glitter:  * Glimmer Mist - Pearl Band: * Organza - Ljus blått Övrigt: * Fiskars - Lace border punch, * Filt - Snöflingor, * DCWV - Glitter sticker]


 
Så cool stämpel det är! Favorit!



Syns lite att det glittrar lite på blommorna efter Glimmer Mist:en

Mitt paradis....

Har gjort några nya LO:s och nu har jag tagit mig tiden att lägga upp dessa. :) Men börjar med en först sedan kommer det flera.

Mitt Paradis!
Hittade ett kort på min stuga som jag bara var tvungen att göra en LO av. :) Använde även för första gången min nya QuicKutz Fiesta, så himla snyggt! Även fast det kanske inte syns så jätte bra så har jag även sprejat blommorna med Glimmer Mist:en. En annan ny grej det är att jag har använt sandpapper, eller ja det är en kloss med sandpapper på, och använt den på fotot för att mjuka upp kanterna.



[Papper:  * Bazill, *  Blommor: * Reprint - Green Brads:  * Making memories - chrystal brads QK: Fiesta (Spring Gift Set) *Limited Edition*, * Butterfly; * Lace Journaling: *  Glitter: * Stickles - Diamond; * Glimmer Mist - Pearl]



En närbild på hur snygg Fiestan är och sedan syns det att jag varit med sandpappret runt fotot.



Mitt första Journaling på en LO!


Kommer strax....

Har faktiskt pysslat en del men jag har varit lite dålig på att uppdatera här i bloggen. Så den närmsta tiden så kommer jag att lägga upp tre nya LO:s. Spännande va....!?

RSS 2.0